Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Kako koristiti Zofloru

Kako koristiti Zofloru

Mala kap svašta može!

Zoflora je višenamjenski proizvod, jednostavan za korištenje pa je stoga nezaobilazno sredstvo za uništavanje mikroba u cijelom kućanstvu. Razrijedite je vodom u omjeru 1:40, a dobivenom otopinom prebrišite sve površine u svom domu. Možete je koristiti i nerazrijeđenu kako biste svoje odvode i WC školjke održali čistim i mirisnim. Kako biste stvorili jedinstvene ambijente isprobajte različite mirise u različitim prostorijama.

Kako koristiti Zofloru

Što čini Zofloru tako posebnom?

Zoflora već 100 godina pomaže u zaštiti kućanstava od mikroba uz pomoć linije koncentriranih proizvoda za dezinfekciju s prekrasnim mirisima koje su razvili stručnjaci za parfeme. Proizvod prekrasnog mirisa nudi cjelodnevnu svježinu donoseći u vaš dom ugodan i dugotrajan miris.

Kako koristiti Zofloru

Možete je koristiti tako da pošpricate površine, namočite, prebrišete ili obrišete krpom,
a za vas smo sastavili jednostavne upute za održavanje higijenske čistoće vašeg doma.

Kako koristiti Zofloru - Raspršite

RASPRŠITE

Kako koristiti Zofloru - NAMOČITE

NAMOČITE

Kako koristiti Zofloru - PREBRIŠITE

PREBRIŠITE

Kako koristiti Zofloru - OBRIŠITE

OBRIŠITE

RASPRŠITE

Neka uništavanje bakterija u vašem kućanstvu postane dio vaše dnevne rutine tako što ćete uvijek pri ruci imati bocu Zoflore s raspršivačem. Ovakav sprej odlično je rješenje za dezinfekciju površina i predmeta koji se često i redovito koriste, kao što su kvake i slavine, a i za postizanje ugodnog mirisa u cijeloj kući.

 

Kako koristiti Zofloru
Kako koristiti Zofloru

Korištenje Zoflore u razrijeđenom obliku

Napravite otopinu tako što ćete dodati 2 čepa Zoflore u standardnu bocu s raspršivačem u koju ste ulili vodu i dobit ćete moćan, a mirisan dezinficijens.

NAMOČITE

Koristite Zofloru u nerazrijeđenom obliku tako što ćete je uliti izravno u odvode i tako se riješiti bakterija i neugodnih mirisa koji stvaraju. Svoju WC školjku možete učiniti mirisnom i savršeno čistom bez bakterija, a istovremeno dezinficirati i WC četku. Ne zaboravite da je Zoflora u nerazrijeđenom obliku zapaljiva pa je izbjegavajte koristiti blizu otvorenog plamena ili izvora topline.

Kako koristiti Zofloru
Kako koristiti Zofloru

Korištenje Zoflore u nerazrijeđenom obliku

Za dezinfekciju područja gdje je velika prisutnost bakterija kao što su odvodi i stalak za WC četku, koristite 1 čep Zoflore. Zaštitite ruke gumenim rukavicama i obavezno ih operite nakon čišćenja.

PREBRIŠITE

Za čišćenje površina u različitim prostorijama doma, od kuhinje do spavaće sobe, koristite krpu i kantu za vodu. Za postizanje najboljih rezultata, uklonite težu prljavštinu prije nego započnete dezinfekciju. Ne zaboravite da Zoflora ne smije doći u kontakt s površinama od ulaštenog drva. Prilikom čišćenja osjetljivih površina, uvijek najprije provjerite trajnost sloja boje.

 

Kako koristiti Zofloru
Kako koristiti Zofloru

Korištenje Zoflore u razrijeđenom obliku

Razrijedite 4 zatvarača Zoflore u 1.6 l vode. Zaštitite ruke gumenim rukavicama i obavezno ih operite nakon obavljenog čišćenja. Kako biste spriječili nakupljanje bakterija na krpama za čišćenje, redovno ih ostavite potopljene u otopini Zoflore.

OBRIŠITE

Uklonite ne samo vidljivu prljavštinu, već i bakterije i viruse koje izvana u vaš dom unesu ukućani i kućni ljubimci. Bilo da je riječ o spremištu, kupaonici ili bilo kojoj drugoj prostoriji, Zofloru razrijeđenu vodom uz pomoć krpe možete koristiti svugdje kako biste oprali podne pločice, linoleume i većinu drugih tvrdih podova. Ne zaboravite da Zoflora ne smije doći u kontakt s površinama od ulaštenog drva.

 

Kako koristiti Zofloru
Kako koristiti Zofloru

Korištenje Zoflore u razrijeđenom obliku

Napravite otopinu Zoflore razrjeđivanjem 1 dijela tekućine na 40 dijelova vode. Npr. 1 čep Zoflore (10 ml) dodajte u 400 ml vode. Zaštitite ruke gumenim rukavicama i obavezno ih operite nakon čišćenja.

Kako koristiti Zofloru

Zofloru uvijek koristite u skladu sa sigurnosnim uputama

Proizvod nije namijenjen korištenju na površinama od ulaštenog drva te obojanim, ulaštenim i kompozitnim granitnim površinama.

Pustite da proizvod odstoji 5 minuta.

Ne miješajte Zofloru s drugim proizvodima za čišćenje.

Napravite otopinu Zoflore razrjeđivanjem 1 dijela tekućine na 40 dijelova vode. Npr. 1 čep Zoflore (10 ml) dodajte u 400 ml vode.

Izbjegavajte raspršivati proizvod u blizini ili na otvoreni plamen ili elektroničke uređaje.

Ograničite pristup kućnim ljubimcima dok se tretirane površine nisu u potpunosti osušile.

Prije prvog korištenja Zoflore pažljivo pročitajte smjernice proizvođača.

Ne zaboravite da jednom napravljena otopina Zoflore dva tjedna zadržava svoju moć uništavanja bakterija i virusa.

Miris za svaku prostoriju

Gdje god želite ukloniti prljavštinu i mikrobe, oslonite se na Zofloru. Primjenjiva je u svakoj prostoriji, na nekoliko načina i neće vas iznevjeriti.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.