Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Vanjski prostor

Primjena Zoflore u vanjskom prostoru

Čak i izvan kuće Zoflora može donijeti čistoću i svježinu! Dok većina ljudi redovito održava čistoću svojih domova, područje izvan kuće često je zapostavljeno. Ali srećom, Zoflora može donijeti čistoću i svježinu čak i vašoj okućnici!

Saznajte na koje sve načine možete koristiti Zoflora koncentrirani višenamjenski dezinficijens izvan kuće.

Terasa

Održavanje terase čistom čini se kao borba kojoj nema kraja, pogotovo ako na njoj često borave kućni ljubimci ili je mogu posjetiti ptice i druge životinje. Na sreću, Zoflora je na vašoj strani. Temeljitim čišćenjem terase ne uklanjaju se samo mikrobi i prljavština koju donose životinje, već se postiže i mirisna svježina.

OBRIŠITE

Dodajte jedan čep tekućine na 400 ml vode koju ste ulili u kantu te tako dobivenu otopinu izlijte po terasi. Izribajte površinu grubom četkom.

Vanjski namještaj

Vanjski stolovi, stolice i vrtne garniture ne prljaju se samo zbog korištenja na otvorenom i različitim vremenskim prilikama, već pogoduju i razvoju bakterija koje donose ptice i insekti.

 

PREBRIŠITE

Namočite krpu otopinom Zoflore tako što ćete 1 čep razrijediti u 400 ml vode, a zatim prebrišite sve površine i područja koja želite dezinficirati.

Odvodi i cijevi

Odvodi u vašem vrtu lako mogu postati izvorom neugodnih mirisa - nemojte to dopustiti. Zoflorom uklonite neugodne mirise i istovremeno uništite bakterije i viruse.

 

NAMOČITE

Ulijte 2 čepa nerazrijeđene Zoflore izravno u odvod kako biste uništili bakterije koje uzrokuju neugodne mirise.

Kante za smeće

U usporedbi s kućnim kantama za smeće, vanjski kontejneri za odlaganje otpada predstavljaju još veći rizik od zaraze budući da dokazano imaju tri puta veću količinu bakterija od prihvatljive. Uništite mikrobe i neugodan miris kontejnera tako što ćete ih svaka dva tjedna isprati Zoflorom.

PREBRIŠITE

Razrijedite 4 čepa bilo kojeg Zoflora dezinficijensa u 1.6 l vode, a zatim dobivenu otopinu izlijte u kontejner. Izribajte unutrašnjost kontejnera pomoću četke s dugom drškom. Ne zaboravite prebrisati i poklopac, ručke i vanjske dijelove kontejnera koristeći krpu ili spužvu namočenu u otopinu Zoflore. Kad ste gotovi, izlijte preostalu prljavu otopinu u odvod.

Dječje sprave

Zaštititi djecu od štetnih mikroba jedan od najvažnijih prioriteta kad je riječ o održavanju higijene u kućanstvu pa je stoga važno ne zaboraviti na čistoću opreme koju djeca koriste za igru oko kuće, pogotovo ljeti kad se češće koristi.

PREBRIŠITE

Jednostavno razrijedite 4 čepa bilo koje Zoflore u 1.6 ml tople vode, namočite krpu i prebrišite sve površine i predmete koje koriste djeca za igru. Tako ćete uništiti sve bakterije, a dodati dašak ugodne mirisne svježine. Pričekajte da se sve površine dobro osuše prije nego pustite djecu da se igraju.

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.