Gdje kupiti

Proizvodi su dostupni u online trgovini Vitashop.hr i u većim Interspar trgovinama.

Često postavljana pitanja o kućnim ljubimcima

Obožavamo svoje dlakave prijatelje, ali ne i mirise koje ostavljaju za sobom! Na sreću, vlasnici ljubimaca u cijeloj zemlji pouzdaju se u moć Zoflore koja će siguran način unijeti divan miris i svježinu u svaki dom.

Kao i s bilo kojim drugim dezinficijensom i kemikalijama koji se koriste u kućanstvu, uvijek vodite računa da Zofloru koristite na siguran način. Pravilno razrijeđen, Zoflora je proizvod koji možete koristiti i za
područja u kojem borave kućne ljubimci.

Pročitajte dolje navedene savjete i uvijek slijedite upute za uporabu kako biste Zofloru koristili na
pravilan način kad su blizu kućni ljubimci.

Psi

Mačke

Ptice

  • Može li se Zoflorom očistiti ptičji kavez?

    Da. Namočite krpu u otopinu Zoflore i vode i prebrišite cijeli kavez. Ne zaboravite da morate kavez ostaviti da se osuši prije nego što vratite svoju pticu unutra.

  • Zašto je Zoflora bolji izbor od drugih proizvoda za vlasnike kućnih ljubimaca?

    Zoflora je proizvod koji obitelji koriste generacijama što znači da su njezini učinci pouzdani i testirani. Sa svojim dokazano učinkovitim djelatnim sastojkom, Zoflora će poboljšati razinu higijene u vašem domu i umanjiti rizik od infekcije, ne samo kod vas i vaše obitelji, već i kod vaših kućnih ljubimaca! Osim što ubija 99.9% bakterija i virusa, Zoflora uklanja i neugodne mirise što je čini neizostavnim proizvodom za čišćenje u svakom kućanstvu.

Glodavci

Konji

DOKAZANO JE DA ZOFLORA UBIJA VIRUS COVID-19! SAZNAJTE VIŠE

Datum zadnje izmjene: lipanj 2022.